Bemutatnám a cégem – de hogyan?

Ha az oldalunkon jársz, az azt jelenti, hogy fontos számodra a szolgáltatásod, terméked minőségi bemutatása, a vevőközönséged előtt való megjelenés és a társadalmi felelősségvállalásból kivett szereped. Mi ezeket egyetlen csomaggal biztosítjuk neked – a céged profiljához és a céljaidhoz igazítva. Kérd egyedi ajánlatunkat:

Bemutatjuk neked az Inspirációk Média műsorportfólióját

Műsorportfóliónk kibővítésével és megnyitásával erre a problémára kínálunk megoldást: nem csak bemutatkozhatsz cégeddel, de azt a kívánt célközönség előtt teheted meg, olyan minőséget és értéket képviselve, amivel erősíted a cégedről alkotott pozitív képet, megszilárdítod a kapcsolatod a meglévő partnereiddel, és rátalálhatsz a potenciális vásárlóidra is. 

Portfóliónk négy különböző műsorban, és 1.000.000 fős követőtáborral rendelkező online platformokon garantál megjelenést 3, 6 vagy 12 hónapon keresztül – így ezeket az aktuális kampányaidhoz is igazíthatod, hogy egymást erősítsék.

Mit tartalmaz a műsorportfólió csomagunk?

Megjelenési együttműködésünket választhatod negyedévre, félévre vagy egy teljes évre. A különböző csomagok különböző szolgáltatásokat és választható bónuszokat tartalmaznak, de mindegyik garantálja a minőségi megjelenést célközönséged felé.
A csomagok tartalma: 

Műsoraink

ÁLOMSZOBAGYÁR

Legnézettebb online sorozatunk az Álomszobagyár, ami egy szobafelújítós videós műsor, melynek keretében 1 nap alatt alakítjuk át egy szerencsés jelentkező szobáját, vagy a kiválasztott helység egy részét (gyerekszoba, hálószoba, konyha, étkező, dolgozó). Az eddigi évadok összesen több, mint 10.000.000 nézettséget értek el – sorozatunk a Spektrum Home csatornán is nagy sikerrel fut.

VIDD HAZA A ZÖLDET

2022-ben egy új saját gyártású online sorozatot indítunk Vidd haza a zöldet címmel, melyben a tudatos otthonhoz adunk inspirációkat nézőinknek. A műsor rovataiban kulcsszerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, amelyek az élet minden területén hasznosíthatóak: legyen szó az öltözködésről, közlekedésről, otthonunk berendezéséről vagy a főzésről. A rovatokban több spektrumú bemutatkozási lehetőséget kínálunk cégek fenntartható szolgáltatásainak és termékeinek.

CSORBA ANITA PODCAST CSATORNA

A Csorba Anita podcast két évvel ezelőtt indult, és azóta több, mint 100 neves és elismert vendég fordult meg vendégként a műsorban. A műsor azt fejtegeti, hogyan tudunk sikeresek és céltudatosak lenni, hogyan találjuk meg missziónkat és valósítjuk meg álmainkat. Legyetek ti is Anita vendégei, mutassátok be magatokat és a cégeteket, tudassátok a világgal a missziótokat, hogy másokat is inspirálhassatok a műsoron keresztül. Korábbi vendégeink voltak többek között: Galambos Márton, a Forbes magyarországi főszerkesztője, Balogh Péter angyalbefektető…

INSPIRÁCIÓK CSORBA ANITÁTÓL

Csorba Anita kreatív mentor sajátgyártású műsoraival, kreatív ötleteivel már 12 éve inspirálja az építkezőket, felújítókat, a DIY és kreatív alkotás iránt érdeklődőket. Közösségi felületein összesen 1.000.000 ember követi, akik mind kifejezetten az otthonteremtés és kreatív alkotás témakörében jelentenek vásárlóerőt. A kreatív videóban való megjelenés garantálja a minőségi és figyelemfelkeltő termék – vagy cégbemutatkozást. A rovatban partnereink voltak: Auchan, Bosch, Sió, Tesco, Lego.

Önálló sorozatot szeretnél, egyedi igényekkel?

Műsorgyártó részlegünk nyitott minden elképzelésre, ami egyezik értékadó szolgáltatásunkkal. Nézz bele a Felújítalak sorozatunkba, ahol az OTP Bank felkérésére egy komplett családi házat újítottunk fel, és mutatjuk meg a teljes átalakulást 24 izgalmas részen keresztül. A műsort az Inspirációk Magazin youtube csatornáján éred el.

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.