Vidd haza a zöldet!
Inspirációk Magazin a tudatos otthonért

Számotokra is érték a fenntarthatóság?

Megmutatnátok a világnak cégetek környezetbarát hozzáállását?

Szeretnétek követendő példát mutatni? 

Lehetőséget adunk Nektek megjelenni!

2022-ben egy igazi újdonsággal készülünk, márciusban új saját gyártású sorozatot indítunk, melyben most a tudatos, fenntartható otthonhoz adunk inspirációkat nézőinknek. A küldetésünk olyan professzionális online tartalmakat alkotni, amely inspirálja az embereket a tartalmas életre. Rugalmas és kreatív csapatunk azt vallja, hogy csak a minőségi, élményekkel teli értékteremtés visz előre.

10 részes infotainment magazinműsorunk
2022. márciusban indul, és megjelenik:

az Inspirációk Magazin - Csorba Anita Youtube csatornán (78.000 feliratkozó)

az inspiraciok.hu blogon (havi 50.000 megtekintés)

Az Inspiráció Magazin közösségi felületeinken (100.000 fős követőtábor)

Mit nyersz a műsorban való megjelenéssel?

Mi a garancia a sikerre?

A referenciánk!

ÁLOMSZOBAGYÁR című saját gyártású Youtube sorozatunk egy olyan lovebrand, melyet az elmúlt 4 évben több, mint 11 millióan tekintettek meg online. A műsorban egy nap alatt alakítunk át egy szobát, bemutatva, hogy kreativitással és minőségi alapanyagok felhasználásával költséghatékonyan is újjá lehet varázsolni egy helységet. Az Álomszobagyár megjelenik YouTube csatornánkon, közösségi felületeinket, márciusban pedig már a harmadik évadot tűzi műsorára a Spektrum Home. A műsor népszerűsége töretlen: 10.000 lájk – több 1000 rajongó, és több 1000 komment érkezik be hozzánk platformjainkon. 

Számunkra is fontos a fenntarthatóság témaköre, ezért 2022-ben szintén megjelenik Álomszobagyár adásainkban a tudatos otthon rovatunk.

A műsor védnöke és mentora

CSORBA ANITA

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 1.000.000 fős követőtáborát. Eddig 15000 videót készített 15 fős csapatával, melyek 100 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, valamint a Spektrum Home-on is futó sajátgyártású műsora, az Álomszobagyár. 

Megjelenési lehetőségek

YouTube csatorna

- Termékmegjelenítés támogatói szpottal
- Rovatszponzoráció
- Szakértői beszélgetés: egyeztetés szerint

Inspiraciok.hu blog

- Professzionális szerkesztőségi cikkek az inspiraciok.hu oldalon külön rovatban
- 2010 óta működő blog, erős lakberendezés/otthon/életmód iránt érdeklődő olvasótáborral
- Szponzor weboldalának linkelése, forgalomterelés

Közösségi média megjelenések

- Videók és szöveges posztok: Fb, Instagram
- 1 perces zenés vágat elkészítése 2 méretben (FB, Insta), átadás szabad használatra. Zenei licenszt biztosítjuk. Igény esetén feliratozás, logó elhelyezés,
- Együttműködés megjelölése
- Kívánt hashtag használata
- 100.000 fős követőtábor

Az adások felépítése

Az adások hossza: 20 perc / epizód, 5 különálló rovatra bontva
Az adás struktúra tartalmazza a tervezés, bevásárlás, helyszínre érkezés, átalakítás, alkotás, interjúkészítés, termékek és céges bemutatótermek felvételét, az utazás lépéseit.

#1

Régi bútor/tárgy újrahasznosítása - Hogyan lehet környezettudatos és stílusos az otthonunk?

Inspirációt adunk kreatív alkotásra: Egy régi bútordarabot újítunk fel különböző technikák segítségével. Olyan technikákat mutatunk, amelyek könnyedén elérhetők, az alapanyagok beszerezhetők, ezért bárki, aki látja a műsort, meg tudja valósítani a saját otthonában. 

Kiegészítő: Képes leírás az elkészítésről, ami az Inspirációk Magazin oldalán jelenik meg, lépésről-lépésre bemutatva az átalakítást.

Ebben a rovatban célunk olyan előremutató gondolkodású vállalkozásokat bemutatni, akik tesznek a környezetbarát jövőért, akiknek fontos az időtállóság, a minőség, a természetesség, a fenntarthatóság.

Lehet a profiljuk a megújuló energiaforrások, okosotthonok, vagy újrahasznosított anyagokból állítják elő termékeiket, vagy például olyan termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak, amelyek elősegítik az energiatakarékosságot, a kisebb ökológiai lábnyom kialakulását. Ezáltal inspiráljuk a nézőket, hogy az időtállóság és fenntarthatóság jelenjenek meg a vásárlói szokásokban, igényekben.

Helyszín: lehet az adott cég bemutatóterme 

#2

Környezetbarát vállalkozások bemutatása

#3

Magyar kézműves manufaktúrák bemutatása - Hagyományőrzés az élhetőbb jövőért!

Kisebb és közepes magyar kézműves vállalkozások munkáját és termékeit, és az alkotók szemléletét mutatjuk be, akik otthonunk fenntarthatóbb kialakításához járulnak hozzá (pl. gyertyakészítő, párnavarró, dísztálkészítő, kozmetikumkészítő). Az alapanyagok természetességének, és sokoldalú felhasználásának bemutatása. 

Helyszín: Inspirációk Élménystúdió / ahol speciális eszközök, műhely kell az alkotáshoz, ott a manufaktúra a helyszín

Ebben a rovatban arra keressük a választ, mire elég egy kis odafigyelés a hétköznapokban?

KONYHA: 

  • Gyors, egészséges, változatos recepteket mutatunk, izgalmas vegán ételeket, maradékmentő tippeket
  • Szokásaink megváltoztatása pl. vízhasználat, szelektív hulladékgyűjtés


FÜRDŐSZOBA:
természetes kozmetikumok, sminkek, alternatív tisztítószerek
RUHATÁRUNK: fenntartható divat (magyar tervezők)

Célunk: Ismert, hétköznapi emberek megosztják saját történetüket, ezáltal közelebb hozzák a nézőkhöz a környezettudatos gondolkozást.
Helyszín: Inspirációk Élménystúdió

#4

Tudatos életmód - Mit jelent a környezettudatosság a konyhában, mit jelent a fürdőszobában, a ruhatárunkban?

#5

Vitaindító

Olyan témák bemutatása, körbejárása, ami megosztja az embereket. Nem célunk állást foglalni, ellenben szeretnénk tényeket, számokat, adatokat felsorakoztatni. Pl.: Főzés vagy rendelés? Csorba Anita egy hétig dokumentálja tapasztalatait.

Témaötletek:

  • Bevásárlás – termelői piac vs. áruházlánc? 
  • Elmenni vs. Kiszállítatni?
  • A bio vs. nem bio?
  • Mosható vs. eldobható?

Ők már dolgoztak velünk

"Ajánlom mindenkinek azt, hogy velük együtt dolgozzanak, mert látszik, hogy nem csak a profizmus, hanem szívük is ott van minden egyes munkájukban."
Illés Gabriella
producer
„Nagyon jól esett olyan csapattal dolgozni, az Inspirációk Csapatával, akik objektíven, és értékes tartalommal állnak elő, és így próbálnak irányt mutatni, ötleteket adni a követőknek és a fiataloknak. Rendkívül értékes dolognak tartom, és örülök, hogy itt lehettem.”
Árpa Attila
színész, producer, rendező, forgatókönyvíró
„ Az Inspirációk Csapata tényleg inspiráló, már amikor az ember belép, a tér maga egy igazi kincsesbánya, egy hely, ahol azt érzed, hogy itt mindenki, aki jelen van, ezzel szeretne foglalkozni, és nem azért, mert ez itt a munkahelye, ahová bejár dolgozni, hanem mert ide hozta valami szenvedély, ami együtt tartja a Csapatatot.”
Ördög Nóra
televíziós műsorvezető, szerkesztő
„Anita ötletei életet adnak termékeinknek. Követőtáborában felkelti a gyermeki kíváncsiságot, előcsalja az alkotókedvet és a mindenkiben rejlő kreativitást is. Így lesznek az ötletekből egyedi és személyes tárgyak, a festésből alkotás, és a létrehozott tárgyak révén lakásunkból otthon. A közös workshopokon résztvevők csillogó tekintete és elégedett mosolya, az internet és social média oldalait követők nagy száma garancia arra, hogy termékeinket az együttműködésünk révén egyre többen ismerik meg, szeretik használni, és ajánlják másoknak is.”
Miavecz István
PPG TRILAK ügyvezető igazgató