JÓTÉKONYSÁGI PROGRAM

AZ

2022-ben indult útjára a Csorba Anita által megálmodott kreatív tanóra, amelynek keretében Anita és a csapata iskolákba látogat el azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsanak a gyerekeknek, miközben fejlődik a kreativitásuk, használják a fantáziájuk, dolgoznak egyénileg és csapatban is – és egy életreszóló élményben gazdagodjanak. Most a ti cégeteknek is van lehetősége részt venni ebben – a gyermekek támogatásáért pedig mi is segítünk nektek abban, hogy a CSR programról a saját felületeiteken is hírt adhassatok, így buzdítva másokat is a támogatásra.

A program megálmodója: Csorba Anita

Kreatív mentor, aki 13 éve készít a gyermekeknek kreatív, szórakoztató és edukatív tartalmakat, ez alatt az idő alatt közel 1.000.000 főre nőtt a közössége a platformjain. Szívügye a gyermekek kreativitásának kibontakoztatása és megőrzése. Nevéhez fűzödik az Inspikid gyermekfejlesztő klub, az Inspibox, és az Álomszobagyár Brand.

Hogy néz ki egy kreatív óra?

 

Előre meghatározott téma mentén zajlik a 45 perc, amelyben Csorba Anita vezetésével helyet kap az alkotás, a kreatív gondolkodás, az egyéni munka és a csapatjáték is. 2022-ben a téma a Buborék volt – az elkészítése mellett a gyerekek meghatározhatták a színét, a buborékba zárt élmények fontosságát, gyakorolhatták a meseírást, fejlesztették a memóriájukat, alkotásukkal pedig hozzájárultak egy tervezett kiállításhoz.

Hogyan tudja a ti cégetek támogatni?

Támogatásotokkal hozzájárultok a tanórán használt kreatív eszközökhöz, a szórakoztató kellékekhez, a gyerekeknek vitt ajándékokhoz, segítitek a csapat eljutását minél több helyre, a tematikák alaposabb kidolgozását és a helyszíni közös munkát. A jelenlegi program limitált  iskolalátogatást tesz lehetővé, a támogatásotokkal a tervezett 500 gyerek meglátogatása egy sokkal nagyobb számra bővíthető. 

Milyen lehetőségeitek vannak a programban való részvételre?

Kreatív tanóra

100 gyermek támogatása
  • Élményfüzetet kap minden gyermek, amely tele van fejlesztő és szórakoztató feladatokkal: ezeket az Inspikid Klub kedvenceiből állítottunk össze.
  • Az alapcsomag megvásárlásával öt tanóra felszerelését biztosítjátok a gyermekeknek: a kreatív és szórakoztató eszközöket.
  • Minden tanóráról küldünk nektek fotókat, valamint egy 1 perces rövid videót a logótokkal ellátva.
  • Mi is hírt adunk arról, kinek a segítségével jöhetett létre ez az öt tanóra: saját felületeinken - Facebook és Instagram - mutatjuk be a program támogatóját.

Kreatív tanóra Plusz

200 gyermek támogatása
  • Élményfüzetet kap minden gyermek, amely tele van fejlesztő és szórakoztató feladatokkal: ezeket az Inspikid Klub kedvenceiből állítottunk össze.​
  • A Plusz csomag megvásárlásával tíz tanóra felszerelését biztosítjátok a gyermekeknek: a kreatív és szórakoztató eszközöket.
  • Minden tanóráról küldünk nektek fotókat, valamint egy 1 perces rövid videót a logótokkal ellátva.
  • Lehetőséged van a gyermekek számára logózott ajándékot küldeni - ez azonban mindig előzetes egyeztetést igényel, hogy biztosan olyan meglepetésben legyen része a gyerekeknek, aminek örülnek.
  • Mi is hírt adunk arról, kinek a segítségével jöhetett létre ez a tíz tanóra: saját felületeinken - Facebook, Instagram, Inspirációk Magazin, hírlevél - mutatjuk be a program támogatóját.
  • Lehetőségetek van az iskolák kiválasztásának folyamatában is részt venni - így az is megtörténhet, hogy egykori iskoláitokban tartjuk meg a foglalkozásokat. 🙂

"Örömmel láttam, hogy a gyerekkel már napokkal a tanóra előtt hatalmas lázban voltak, nagyon várták a találkozást. Fantasztikus volt átélni, hogy a gyerekek mekkora örömmel dolgoznak együtt Anitával. Meglepetés volt számomra, hogy mennyre aktívak voltak a diákok, sokat jelentkeztek. A tanóra után örömmel mesélték az udvaron társaiknak az élményeket. A szülőktől is pozitív visszajelzés érkezett."​

L.Anita

Kislángi Tamási Áron Általános Iskola

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy el tudjuk küldeni nektek csomagajánlatunkat:

Akik már támogatták a programot: