Közösségi média jelenlét

Partnereinknek komplex social media szolgáltatás kínálunk: 

 • Facebook, Instagram posztok készítése 
 • Facebook hirdetések kezelése
 • TikTok videók készítése
 • YouTube videók készítése
 • Marketing stratégiai konzultáció 
 • Google Ads hirdetések kezelése
 • Cikkírás saját magazinfelületünkre, vagy az ügyfél platformjaira

Az Inspiráció Média kft. vel online tartalomgyártás, videokészítések, közösségi oldalunk kezelése folytán vagyunk kapcsolatban két éve már. Ez idő alatt mind a szakmai hozzáértés, a kreativitás, mind pedig a kapcsolattartás terén pozitív tapasztalataink vannak velük kapcsolatban és bátran ajánljuk őket más cégeknek is online marketing tartalomgyártása területére.

Tóth Judit

Hörmann Hungária Kft.

Személyes márka építése

A személyes márka építésében az első lépésektől segítünk a partnereinknek:

 • Közösen meghatározzuk a célokat, a közönséget, az üzenetet, megvizsgáljuk az eddigi online jelenlétet
 • Egy húsz oldalas javaslatot adunk a személyes márka online kiépítésére
 • Elkészítjük a közösségi oldalakra a tartalmakat, kezeljük a hirdetéseket

Nagyon hálás vagyok! Rendkívüli élmény volt, hogy annak ellenére nekiálltak foglalkozni velem, hogy én nemhogy a válaszokat nem tudtam a közösségi media megjelenéseimmel kapcsolatban, de a helyes kérdéseket sem! Profik, tele empátiával, meggyőződéssel dolgozván azon, hogy a közösségi zajban az értékközvetítés hatékony, profi és látható lehessen. Ebben segítenek ők, nagyon sokat…

Bombera Krisztina

Műsorvezető

Megjelenés a mi felületeinken

Szakértőnk, Csorba Anita felületein közel 1.000.000 fős követőbázisunk van – előttük van lehetőséged cégeddel, termékeddel, szolgáltatásoddal megjelenni, vagy részt venni saját készítésű műsoraink egyikében. Kérheted kreatív videó formájában, ahol szerethető módon mutatjuk be a márkádat, vagy elhelyezhetünk saját műsoraink egyikében. Ügyfeleink között olyan nevek szerepelnek mint Epson, Pepco, Trilak, Swiss Krono, Saint-Gobain, Mapei. 

Az Inspirációk Média által gyártott tartalmak olyanok, mint egy origami, folyamatosan megújulva újabb és újabb színben mutatják meg termékeinket, szolgáltatásainkat. Szeretjük, hogy szexik tudunk lenni a ti kommunikációtokban, anyagaitokban.

Petres Andrea

Saint-Gobain egykori marketing igazgatója

Rendezvények

Kreatív rendezvényeinket azért szeretik, mert egy kis kikapcsolódást nyújtanak a zsúfolt hétköznapok és stresszes munkanapok után, amiért minden munkatárs nagyon hálás. Tartottunk már húsz fős rendezvényt is, de színpadról is vezényeltünk már le 2000 főnek közös alkotást. A Soneas, a Knorr-Bremse és a Telekom munkatársai is élvezhették már a rendhagyó ünnepi rendezvényeinket. 

Ajánlom mindenkinek azt, hogy velük együtt dolgozzanak, mert látszik, hogy nem csak a profizmus, hanem  szívük is ott van minden egyes munkájukban.

Illés Gabriella

producer

Szakértőnk: Csorba Anita

Csorba Anita közel 13 éve aktív a közösségi média felületein, ez idő alatt 1.000.000 fős követőbázist épített ki. Jelen van a YouTube-on, a Facebookon, az Instagramon, a TikTok-on, a podcast felületeken, így nem csak a személyes márka építésének, de a közösségi média jelenlétnek is szakértője.

Saját gyártású műsoraink

Álomszobagyár

Legnézettebb online sorozatunk az Álomszobagyár, ami egy szobafelújítós videós műsor, melynek keretében 1 nap alatt alakítjuk át egy szerencsés jelentkező szobáját, vagy a kiválasztott helység egy részét (gyerekszoba, hálószoba, konyha, étkező, dolgozó). Az eddigi évadok összesen több, mint 15.000.000 nézettséget értek el - sorozatunk a Spektrum Home csatornán is nagy sikerrel fut. A képre kattintva te is megismerkedhetsz LoveBrandünkkel.

Vidd haza a zöldet!

2022-ben egy új saját gyártású online sorozatot indítunk Vidd haza a zöldet címmel, melyben a tudatos otthonhoz adunk inspirációkat nézőinknek. A műsor rovataiban kulcsszerepet játszik a környezettudatosság és a fenntarthatóság, amelyek az élet minden területén hasznosíthatóak: legyen szó az öltözködésről, közlekedésről, otthonunk berendezéséről vagy a főzésről. A rovatokban több spektrumú bemutatkozási lehetőséget kínálunk cégek fenntartható szolgáltatásainak és termékeinek. A képre kattintva te is belepillanthatsz zöld műsorunkba.

Önálló sorozatot szeretnél, egyedi igényekkel?

Műsorgyártó részlegünk nyitott minden elképzelésre, ami egyezik értékadó szolgáltatásunkkal. Nézz bele a Felújítalak sorozatunkba, ahol az OTP Bank felkérésére egy komplett családi házat újítottunk fel, és mutatjuk meg a teljes átalakulást 24 izgalmas részen keresztül. A műsort az Inspirációk Magazin youtube csatornáján éred el.

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.